HACIA UNA IZQUIERDA CÍVICA

...este planteamiento, que definimos como Izquierda Cívica, constituye el núcleo del discurso político de Ciutadans y recoge el valor humanista del liberalismo político y la sensibilidad social del socialismo democrático. Es un proyecto liberal, porque se orienta a la libertad de los ciudadanos para ser y para elegir los términos de su proyecto vital. Es un proyecto que se sitúa a la izquierda, porque no concibe una libertad efectiva sin justicia social y sin igualdad real de oportunidades para todos...

martes, 23 de febrero de 2010

HUMOR, GASTRONOMÍA Y ESPÍRITU CRÍTICO

Es lo que aporta la Asociación Cultural Gastronòmica Butifarrèndum. No hay más que leer sus notas de prensa, y ver sus vídeos, para darse cuenta de que su espíritu libre, crítico y ácrata es la mejor herramienta contra los planteamientos absurdos que parecen imperar en Cataluña. Y lo hacen con humor, e inteligencia.



Y aquí está su nota de prensa.

L’Associació Cultural Gastronòmica Butifarrèndum convoca el II Butifarrèndum el dia 28 de febrer per a exigir tapa de franc als bars
Arnau Bohigues: "l'Associació promourà una ILP al Parlament per tal que s'obligui als bars a servir una tapa amb els "quintos".


L’Associació Cultural Gastronòmica Butifarrèndum, malgrat haver promès que el proper aplec es faria a la primavera per a esquivar el fred, ha decidit convocar a totes les persones de bona voluntat que els hi vingui de gust venir a tastar botifarres al berenador de Les Planes (Sant Cugat del Vallès) el proper dia 28 a l’hora de dinar.

El portaveu de l’associació, Jofre Vilanova, ha declarat que han pres aquesta decisió perquè “han arribat centenars de mails i trucades, i de tot, demanant-nos que fem un Butifarrèndum, el dia 28 de Febrer”. Així mateix, ha declarat que “a l’Associació no sabem per què tothom insistia en la mateixa data”.

D’altra banda, Arnau Bohigues ha manifestat que “està molt bé que posin tapa gratis”, fent referència al bar on han gravat el vídeo de la convocatòria al II Butifarrèndum. Ha afegit que “s’hauria d’imposar a tots els bars de Catalunya: tapa gratis amb els “quintos”, obligatori”. En aquesta línia ha expressat que “l’Associació Cultural Gastronòmica Butifarrèndum instarà a l’administració competent a incorporar a la legislació vigent l’obligació d’incloure una tapa de franc amb la consumició a tots els bars, tot contemplant un règim sancionador i la obertura d’unes Oficines de Delacions Gastronòmiques de forma que els ciutadans puguin denunciar anònimament als locals que ho incompleixin”. I ha conclòs que “en cas de no rebre una resposta satisfactòria, l’Associació promourà ILP per portar aquesta iniciativa al Parlament”.

Finalment, es vol recordar a qui vulgui participar a la segona edició del Butifarrèndum que haurà d’enregistrar-se a través del web www.butifarrendum.cat

Cap brasa sense botifarra! Cap “quinto” sense tapa!

Yo este evento no me lo pierdo. Nos vemos el domingo?

No hay comentarios: